O nama

 

servis uslovi

Prehrambenim inženjeringom bavimo se proteklih 30 godina. Referent lista na koju smo ponosni, svedok je uspešne implementacije stečenog znanja i iskustva u svim segmentima koje oblast Prehrambene industrije podrazumeva.

Naša praksa u prodaji i održavanju mašina prehrambene industrije, puštanju u rad novih mašina, redovnom servisiranju angažovanih proizvodnih kapaciteta, remontovanju.., daju nam za pravo da svoj rad stavimo na raspolaganje posetiocima ovog sajta i potencijalnim korisnicima naših usluga.

Do sada smo pustili u rad na desetine novih mašina za konditorske, pekarske,i ostale proizvode svih poznatih proizvođača. Da bi servis koji pružamo bio na najvišem nivou, pratimo sva tehničko tehnološka dostignuća u ovoj oblasti, pohađamo seminare u zemlji i inostranstvu, posećujemo sajmove iz branše.

Naša vizija je zaokružiti poslovnu ponudu svih zainteresovanih strana iz oblasti prehrambene industrije, ubrzati protok informacija i ponuditi konsalting (savetovanje) zainteresovanim kupcima. Od momenta vaše odluke da želite početi svoj biznis u prehrambenoj industriji, preko potrebe sertifikacije do marketing aktivnosti...u saradnji sa našim partnerima, ispratićemo vašu nameru da biznis koji započinjete postavite na stabilne osnove, kako bi njegova nadogradnja imala opravdanu nameru.

Naša Misija je počela onog momenta kad smo registrovali činjenicu da je ozbiljan snadbevač mašinama i opremom sa organizovanim i stručnim servisom neophodnost, posebno uzimajući u obzir da živimo u 21. veku, te da samo pravovremena i tačna informacija, stručan servis i višegodišnje iskustvo mogu proizvesti saradnju potencijalno zainteresovanih strana, koja će rezultirati ostvarenjem interesa.

Pekarski Servis se postavlja kao ozbiljan distributer mašina i opreme za industriju keksa, kolača, čokolade i kompletne konditorske industrije. Tehniča i tehnološka podrška industriji i zanatlijama.

Pekarski Servis je bezbedna karika u lancu Prehrambene industrije, i karika koja nedostaje u Vasem lancu.

 

Adresa

 • Arilje
 • 31230
 • SRBIJA

Kontakt

Ostale informacije

PIB : 109295373

Mat.broj: 64075322

Tek.račun 160-443404-25

 

 

Pin It

Usluge

 • Automatizacija mašina i procesa po zahtevu klijenta

  Automatizacija mašina i procesa po zahtevu klijenta

  Automatizacija mašina podrazumeva veću stopu proizvodnje i povećanu produktivnost, efikasniju upotrebu sirovina, bolji kvalitet proizvoda, manji utrošak energije,kraće vreme proizvodnje. Veća proizvodnja i povećana produktivnost, smanjenje utroška energije su tri najveća razloga za automatizaciju mašina i proizvodnih procesa.

  manje zastoja + manji utrošak energije + veća produktivnost = veća zarada Automatizacijom postojećih mašina i opreme rešavate mnoge probleme. Mi poznajemo tehnologije i dajemo specifična i inovativna rešenja u okviru tehnoloških zahteva poštujući standarde i bezbednost

 • Usluge servisa

  Usluge servisa

  MONTAŽE - SERVIS - HITNE POPRAVKE -UGOVORENA ODRŽAVANJA

  Pružamo tehničku podršku kompaniama koje se bave konditorskom proizvodnjom, kao i terensku servisnu podršku kompanijama proizvođačima opreme i pribora za industrijsku i zanatsku konditorsku proizvodnju.

  *servis industriskih mašina (interventno, preventivno i prediktivno)
  * montaža industriskih mašina
  * demontaža industriskih mašina
  Pored toga, delimo naša znanja sa klijentima u cilju boljeg i pouzdanijeg rada opreme.

  Kontakt

  Pekarski Servis 
  Arilje, Republika Srbija, 

  GSM/VIBER/WA + 381- 64-324-1-806
  pekarskiservis@gmail.com
  Pon-Sub: 08.00 - 18.00

   

  SERVIS - SERVICE

  Pekarski Servis pruža usluge montaže, instalacije, redovnog servisiranja, urgentnih popravki za domaće i strane kompanije.

  Pekarski Servis provides assembly, installation, regular servicing, emergency repairs services for domestic and foreign companies.
  We also sell machines and represent manufacturers of machines and equipment for the production of biscuits, cakes and chocolate.

  Kontaktirajte nas - Contact us