2u1 multidrop rotativa Duomax M400

        DUOMAX M 400 je multifunkcionalna masina i JEDINA MAŠINA  NA SVETU - KOJA JE VIŠE MAŠINA U JEDNOJ. Kreativnost inžinjera kompanije - Hasborg i Pekarskog Servisa je dovela do mašine na koju smo zaista ponosni.

M400 DUOMAX je u osnovi multidrop depositor mašina sa dve glave u "V" rasporedu. Pored toga, ova mašina opciono može biti i rotativa -  mašina za štampanje keksa, takođe može koristiti hybrid glavu za tečna punjenja, kao i namenski glavu za proizvodnju mafina.Duomax 400

Depozitor glave za DUOMAX M400:

- Standardna "V' glava je namenjena za proizvodnju suvih kekseva u jednoj ili dve boje testa i punjenih kekseva - jedna boja testa+jedna boja punjenja.

- Hybridna glava u "V" rasporedu je namenjena za zahtevnije proizvodjače i namenjena je prvenstveno za proizvodnju punjenih kekseva za izrazito tečnim punjenjima . nalivima i pudinzima. Tačnije jedna glava je klasična glava za testo, a druga glava je pumpa za tečna punjenja.

- Glava ROTATIVA - je specijalna glava koja Duomax M400 pretvara u rotativu - mašinu koja štampa keks i krekere. Sa glavom rotativa mozete proizvoditi krekere,  neke verzije mekanih medenjaka, ugostiteljske keksiće (spekulas i sl) itd.

- Glava za mafine  je specijalna glava namenjena za nalivanje mafina sa dodacima granula. 

 glave duomax400  zamena glava duomax

Dodatna oprema M400 :

- Giljotina je namenjena za proizvodnju raznih štapica i keksa u jednoj ili dve boje, vrtenog ili ne. Takođe je namenjena za proizvodnju štrudlica i raznih štanglica i barova za punjenjem ili ne.

- Mehanizam za sečenje žicom  je namenjen za proizvodnju čajnih kolutića, vanilica i raznih varijanti rezanih kekseva u jednoj ili dve boje testa zavisno od alata.

- Shutter ili dijafragma je namenjen za proizvodnju punjenog keksa jedna boja testa + jedna boja punjenja (npr filbi, grisbi i sl)

 

M400 DUOMAX JE JEDINI MULTIDROP NA SVETU SA OVIM MOGUĆNOSTIMA. JEDINA MAŠINA NA SVETU KOJA JE MULTIFUNKCIONALNI MULTIDROP I ROTATIVA.  

Oduvek - pa do pojave M400 DUOMAXa za ove namene su bile potrebne dve mašine, multidrop i rotativa. Sada jednostavnom zamenom glave multidrop se pretvara u rotativu. Ovo je u osnovi velika prednost, kupovina jedne mašine -  namesto dve, prostor za jednu mašinu namesto -  dve, održavanje jedne mašine - namesto dve mašine. Takođe, velika prednost je što se koriste isti plehovi, što u slučaju zasebnih mašina ( multidrop i rotativa) nije moguće.

Duomax M400 je namenjen za proizvodnju : 

- sa standardnom "V" glavom - suvi keksevi. štapici, krofne u jednoj ili dve boje testa brizganjem (šapice,puslice, krofne, itd) ,sečenjem žicom (čajni kolutići, vanilice, zvezdice i sl) ili giljotinom(štapici, razni barovi i štanglice). Takođe, sa ovom glavom se proizvode punjeni keksevi tipa štrudlice (uz giljotinu) ili filbi (uz shutter-dijafragmu)

- Hybrid glava je namenjena za proizvodnju suvih kekseva u jednoj boji testa + punjenih kekseva za izrazito tečnim punjenjima . Jedna od odlika ove glave je proizvodnja punjenih mafina iz jednog prolaza - i punjenje i testo odjednom, pre pečenja.

- Glava Rotativa je namenjena za proizvodnju štampanog keksa, tipa krekeri, zvezdice, mekaniji medenjaci, ugostiteljski keks tipa spekulas i slični. JEDINA MAŠINA NA SVETU KOJA PODRŽAVA OVU OPCIJU JE DUOMAX M400

-   Glava za mafine  je specijalna glava namenjena za nalivanje mafina sa dodacima granula.

UOPŠTENO :

- Radna širina mašine 400 mm 4- 6 gnezda (zavisno od vrste keksa 4 ili 6 keksića u jednom redu)

- Izrađena je od nakvalitetnijih materijala "food safe" nerđajućih čelika, bronze, plastike i aluminijuma.

- Upravljačka jedinica PLC sa touch-screen tehnologijom, multijezički dislej sa ikonicama omogućava brz i lagan rad bez posebnih zahteva.

- wifi daljinska podrška putem interneta (opciono po potrebi)

- Velika produktivnost , pouzdanost i brzina

- Bez posebnih zahteva za specijanim održavanjem mašine

- Pogon i vođenje mašine se vrši najnovijom MITSUBISHI tehnologijom 

- Standardna (ne namenska!) industrijska automatika i kontroleri koju je moguće nabaviti u slobodnoj prodaji u vangarantom roku. Velika prednost jer ne zavisite od firme proizvođača opreme i po pravilu visokih cena za namenske delove.

- Garancije 1 godina, servisna podrška u garantom i van garantog roka - obezbeđena.

Video Duomax M400 klikni za video 1  klikni za video 2  klikni za video 3 klikni za video 4

Link na sajt proizvodjača klikni da posetis sajt Hasborga

- Skini katalog Hasborg Klikni ovde

PEKARSKI SERVIS JE ZVANIČNI DISTRIBUTER I SERVISER KOMPANIJE HASBORG ZA TERITORIJE BALKANA.

Za sve dodatne infomacije pozovite nas na +381 - 64 - 324 - 1 - 806

e mail Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

 

 

Pin It

Usluge

 • Automatizacija mašina i procesa po zahtevu klijenta

  Automatizacija mašina i procesa po zahtevu klijenta

  Automatizacija mašina podrazumeva veću stopu proizvodnje i povećanu produktivnost, efikasniju upotrebu sirovina, bolji kvalitet proizvoda, manji utrošak energije,kraće vreme proizvodnje. Veća proizvodnja i povećana produktivnost, smanjenje utroška energije su tri najveća razloga za automatizaciju mašina i proizvodnih procesa.

  manje zastoja + manji utrošak energije + veća produktivnost = veća zarada Automatizacijom postojećih mašina i opreme rešavate mnoge probleme. Mi poznajemo tehnologije i dajemo specifična i inovativna rešenja u okviru tehnoloških zahteva poštujući standarde i bezbednost

 • Usluge servisa

  Usluge servisa

  MONTAŽE - SERVIS - HITNE POPRAVKE -UGOVORENA ODRŽAVANJA

  Pružamo tehničku podršku kompaniama koje se bave konditorskom proizvodnjom, kao i terensku servisnu podršku kompanijama proizvođačima opreme i pribora za industrijsku i zanatsku konditorsku proizvodnju.

  *servis industriskih mašina (interventno, preventivno i prediktivno)
  * montaža industriskih mašina
  * demontaža industriskih mašina
  Pored toga, delimo naša znanja sa klijentima u cilju boljeg i pouzdanijeg rada opreme.

  Kontakt

  Pekarski Servis 
  Arilje, Republika Srbija, 

  GSM/VIBER/WA + 381- 64-324-1-806
  pekarskiservis@gmail.com
  Pon-Sub: 08.00 - 18.00

   

  SERVIS - SERVICE

  Pekarski Servis pruža usluge montaže, instalacije, redovnog servisiranja, urgentnih popravki za domaće i strane kompanije.

  Pekarski Servis provides assembly, installation, regular servicing, emergency repairs services for domestic and foreign companies.
  We also sell machines and represent manufacturers of machines and equipment for the production of biscuits, cakes and chocolate.

  Kontaktirajte nas - Contact us